Volledig scherm

Veluws Mannenensemble treedt op in Driestwegkerk Nunspeet

NUNSPEET - Het Veluws Mannenensemble verleent woensdagavond 10 augustus medewerking aan de koor- en samenzangavond in de Driestwegkerk aan de Driestweg 4 in Nunspeet.

Het ensemble bestaat uit zestien ervaren zangers en staat onder leiding van Wim Magré. De avond wordt georganiseerd door de taakgroep Missionair Werk van de Protestantse Gemeente Nunspeet. De algehele leiding is in handen van Hans van der Meer uit Nunspeet. Aanvang is 20.00 uur. De toegang is gratis, maar er is wel collecte ter bestrijding van de kosten.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.