Volledig scherm

Veranderingen in fietsknooppuntennetwerk Voorst en Veluwe

VOORST - Het fietsenknooppuntennetwerk van Voorst en Veluwe wordt in de periode februari tot en met april 2017 uitgebreid en verandert daarmee aanzienlijk.

Door de toevoeging van nieuwe routes ontstaan nieuwe knooppunten. In de gemeente Voorst worden nieuwe fietspaden zoals Het Weteringse Broek, de fietspaden in de Voorsterklei en in de kernen Terwolde en Voorst opgenomen in het bestaande netwerk.

De wijzigingen zijn zo veelomvattend dat bestaande kaarten na de veranderingen niet meer bruikbaar zijn. Fietsers wordt geadviseerd te wachten met de aanschaf van een fietskaart totdat de nieuwe routes in het kaartmateriaal is verwerkt. Wanneer de vernieuwde kaarten in de winkel liggen is nog onbekend.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.