Volledig scherm

Verfraaiing eigen erf

EMPE - Inwoners van het buitengebied van Empe-Tonden die graag hun erf willen verfraaien zijn donderdag 30 juni welkom in ‘t Oorveld.

Stichting Landschapsbeheer Gelderland houdt een informatiebijeenkomst over het project ‘Empe-Tonden in het Groen’. Hierin worden de mogelijkheden voor een vogelbosje, een mooie haag of singel met streekeigen bomen of struiken uitgelegd. Wie een bijdrage wil leveren aan het mooier maken van Empe-Tonden en omgeving door op eigen erf of perceel landschappelijke groenelementen aan te planten is welkom vanaf 19.15 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.