Volledig scherm

Verkeersregelaars gezocht Sallands Oogstfeest

RAALTE - Het Sallandse Oogstfeest Stöppelhaene zoekt verkeersregelaars voor het Sallands Oogstcorso op donderdag 25 augustus van 12.00 tot 16.00 uur.

En ook op de zogenaamde vlaggetjesdagen, de dagen waarop de goud-gele vlaggetjes in het dorp worden opgehangen (zaterdag 22 augustus) en afgehaald (maandag 29 augustus), zijn er ‘s middags vrijwillige verkeersregelaars nodig. Verkeersbeveiligers moeten een certificaat hebben. Stöppelhaene helpt vrijwilligers die te behalen. Het is een kwestie van vanuit huis een paar vragen digitaal beantwoorden.

Belangstellenden kunnen contact opnemen via johan.schotman@stoppelhaene.nl of 06-48407540.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.