Volledig scherm
Ekaterina Levental © Philip van Ootegem

Vertelconcert opent theaterseizoen

WILP - Het nieuwe theaterseizoen op landgoed het Kleine Noordijk opent zondag 18 september met een vertelconcert van Ekaterina Levental genaamd ‘De Weg’.

De uit Oezbekistan afkomstige zangeres en harpiste neemt het publiek mee op de weg die zij als tiener aflegde. Levental vluchtte samen met haar familie na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie en vertelt over vervreemding en het verlies van vriendschappen, maar ook over veerkracht en hoop voor de toekomst.

Aanvang om 15.00 uur. Kaarten kosten 20.00 euro en 15 euro voor vrienden van Stichting Cultuur Kleine Noordijk. Reserveren via www.stichtingcultuurkleinenoordijk.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.