Volledig scherm

Vertrouwde en nieuwe activiteiten op Zomerfeesten

WESEPE - De Zomerfeesten Wesepe van vrijdag 12 tot en met zondag 14 augustus hebben dit jaar weer de vertrouwde onderdelen zoals vogelschieten, kinderspelletjes en de brommertoertocht.

Maar ook zijn er vernieuwingen in het programma doorgevoerd. Zo krijgt het populaire onderdeel ‘Cross gas d’r bie’ (zaterdag) waarbij oude brommers, motoren, auto’s en voor het eerst ook caravans door kinderen worden beschilderd, dit jaar een vervolg met het zogenaamde Cross Café om 16.30 uur. Op de schreeuwveiling op zondagmiddag worden niet alleen diensten, maar dit jaar ook oude spullen geveild. Een deel van de opbrengst van de veiling gaat naar een goed doel.

Het gehele overzicht van de activiteiten op het terrein aan de Ds. Kreikenlaan is te vinden op zomerfeestenwesepe.com.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.