Volledig scherm
© Lars Barendrecht

Video | Kickbokser Mouhdad maakt spectaculaire comeback in Apeldoorn

APELDOORN - A-klassevechter Abdeluihed 'Appie' Mouhdad maakte zaterdagavond zijn rentree als kickbokser in zijn thuisstad Apeldoorn. Dat deed hij met een afgetekende zege op Koike Hess uit Amsterdam bij vechtsportgala Battle Events.

Ruim anderhalf jaar stond Mouhdad vanwege ‘privéomstandigheden’ niet in de ring. Desondanks versloeg hij Hess in de tweede ronde met een technische knock-out. Daarvoor had de Apeldoornse kickbokser zijn tegenstander al meerdere keren naar het canvas gewerkt.

Enkele honderden toeschouwers zagen Mouhdad winnen in de hal van omnisportvereniging WSV, die was aangekleed met onder meer spots, sliertachtige kroonluchters en een catwalk.

Het kan zijn dat de video niet goed toont in de app of tablet. Klik dan hier.

Volledig scherm
De partij tussen Mouhdad en Hess.
A-klassevechter Abdeluihed 'Appie' Mouhdad maakte zaterdagavond zijn rentree als kickbokser in zijn thuisstad Apeldoorn. Dat deed hij met een afgetekende zege op Koike Hess uit Amsterdam bij vechtsportgala Battle Events.
  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.