Volledig scherm
© Thinkstock

Vier inbraken in Hattem: politie adviseert preventie

HATTEM - De politie in Hattem adviseert preventieve maatregelen tegen inbrekers na vier inbraken die dit weekeinde in de stad zijn gepleegd.

Inbrekers braken in in woningen aan de Eijerdijk, Hogenkamp, Verlengde Parklaan en de Vijverstraat. Vier huizen die dicht bij elkaar in de buurt staan en toevallig ook woningen waarvan de bewoners op vakantie waren. Nu de donkere dagen in zicht komen, ziet de politie het aantal woninginbraken toenemen. Preventieve maatregelen zijn de oplossing, zeggen de Hattemer agenten op Facebook.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.