Volledig scherm

Viering opgeknapte winkelcentrum Wezep

WEZEP - Om de herinrichting van het winkelcentrum in Wezep te vieren houdt de activiteitencommissie Wezep, Ons Winkelcentrum'voor alle inwoners van Wezep en omgeving een Wezeps Waanzinnige Woensdag.

Op woensdag 22 juni is er vanaf 14.00 uur een grote jaarmarkt die tot 21.00 uur zal duren. Er is een taxateur aanwezig, voor kinderen zijn er diverse sportieve activiteiten en om 15.00 uur wordt het nieuwe watertappunt geopend door wethouder Liesbeth Vos. Ook treden The Veldman Brothers en Frans Duijts op. Meer informatie staat op www.onswinkelcentrum.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.