Vignet Psychosociaal Welbevinden voor Landstede Zwolle

ZWOLLE - ROC Menso Alting en de Landstede-locaties in Zwolle hebben het vignet Psychosociaal Welbevinden ontvangen. Dit vignet is onderdeel van de Gezonde School.


Het thema Psychosociaal Welbevinden gaat over het algemene welbevinden van studenten en medewerkers, het bevorderen van een prettig schoolklimaat en het stimuleren van sociale competenties. Wil een school in aanmerking komen voor het vignet, dan moet actief gewerkt worden aan gezondheidseducatie, de fysieke en sociale omgeving, signalering en beleid.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.