Volledig scherm

Vijf acts bij Stratenfestival Lutten Life

LUTTEN - Na het succes van vorig jaar vindt zaterdag 25 juni voor de tweede keer het Stratenfestival Lutten Life plaats.

Vorig jaar was het festival nog onderdeel van de feestweek begin mei, nu is er gekozen voor een ander moment.


Op het trapveldje aan de Esdoornstraat verschijnen 2 podia en diverse kraampjes met eten en drinken. De poorten gaan om 14.00 uur open en vanaf 14.30 uur krijgt iedere band een uur speeltijd. De Zwolse band Mooizoo! trapt af met rustige blues en Nederpop. Hun optreden wordt gevolgd door onder meer de Hillbilly Moonshiners, Short Notice, de Zwolse zanger Harm Wolters en The Bottleneck Rockers.

De afsluiting wordt verzorgd door de in Lutten wereldberoemd Normaal-coverband de KisjesKearls. Zij krijgen anderhalf uur om het feest groots af te sluiten. De toegang tot het festival is gratis. Meer informatie over het programma is te vinden op de Facebookpagina, door te zoeken op ‘Lutten Life’.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.