Volledig scherm
Vijf medailles voor Judoteam Bijsterbosch. Bente Bente Egeter (links) won zilver in haar klasse © Joost Houtappels

Vijf medailles voor Judoteam Bijsterbosch

HEERDE - Judoteam Bijsterbosch heeft vijf podiumplaatsen behaald bij het 23ste Heido Judotoernooi in Ede. Dit internationale toernooi trok deelnemers uit diverse landen, waaronder Duitsland, België, Engeland en Noorwegen. Bijsterbosch was met acht judoka’s vertegenwoordigd.

Klaas Veld (-73 kg) pakte goud. In het tweede blok werd dit voorbeeld gevolgd. Elin Henninger (-44 kg) uit Apeldoorn en Suzan Schoof (-52 kg) mochten eveneens goud in ontvangst nemen. Bente Egeter (-57 kg) en Lisa van der Meyden (-40 kg) behaalden zilver.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.