Volledig scherm
Dub de Vries bespeelt het orgel tijdens het Orgelzomer-concert, maar er zijn ook vier andere musici te horen met zang en trompetmuziek. © Minne Veldman

Vijfde orgelzomer-concert op Urk is dit keer niet alleen een orgelconcert

URK - De Zaanse organist Dub de Vries geeft woensdag 10 augustus het vijfde Orgelzomer-concert op Urk met dit keer naast orgelspel ook zang en trompetmuziek van vier musici.

Sopraan Annika Glimmerveen, baritons Ronald Willemsen en Marinus van Slooten en trompettiste Melissa Venema laten instrumentale en vocale verrassingen horen. Zo klinkt onder meer een Johannes de Heer-medley en Don't Cry For Me Argentina. Het concert is van 16.00 tot 17.00 uur in de Bethelkerk aan Wijk 3-3. Toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.