Volledig scherm

Vissen voor het goede doel in Hattemerbroek

HATTEMERBROEK - Bij forellenvijver H2O in Hattemerbroek wordt zaterdag 10 september gevist voor Stichting de Opkikker en Stichting Jacobiens Hoop.

H2O stelt hiervoor een vijver beschikbaar. Mocht de animo voor deze dag zo groot zijn, dan wordt er een extra vijver beschikbaar gesteld. Er kan gevist worden van 8.00 tot 10.00 uur, van 10.15 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. Om 16.30 uur volgt de prijsuitreiking voor de meeste en zwaarste vissen. Deelname kost 30 euro per persoon. Inschrijven kan via forellenvijverh20@gmail.com of bij de vijvers zelf.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.