Volledig scherm

Vissersboten uit Kampen varen uit voor snoekbaarsvistocht

KAMPEN - Op de Koggewerf in Kampen varen zaterdag 27 augustus zo'n vijftien vissersboten uit voor een snoekbaarsvistocht van stichting Vaarkracht.

Wie vissen leuk vindt, kan mee en heeft de beschikking over alle benodigde materialen en professionele begeleiding aan boord. Gezinsleden die niet willen vissen, kunnen mee op een van de drie botters die uitvaren voor een tochtje. De snoekbaarsvistocht begint om 10.00 uur met een koffietafel op de Koggewerf. Het programma duurt tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Meer informatie is te krijgen via info@vaarkracht.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.