Volledig scherm

Viswedstrijd tijdens feestweek Lemelerveld

LEMELERVELD - Voor de 25e keer houdt de visvereniging tijdens de feestweek in Lemelerveld een viswedstrijd. Deze vindt plaats op 6 augustus.

LEMELERVELD - Voor de 25e keer houdt de visvereniging tijdens de feestweek in Lemelerveld een viswedstrijd. Deze vindt plaats op 6 augustus.Deelnemers kunnen zich opgeven via bosch.saffraan@ziggo.nl of bij mklein@debestestek.nl Ook op de visdag zelf is aanmelden nog mogelijk, vanaf 06.30 uur bij Café-Restaurant Reimink. Dit is tevens de plek van samenkomst. De wedstrijd duurt van 08.00 tot 12.00 uur. Meedoen kost 15 euro en het prijzenpakket bestaat uit een hoofdprijs van 150 euro en diverse vleesschotels.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.