Volledig scherm

Vogelbeurs verplaatst

HEETEN - De internationale vogel najaarsbeurs van de Heetense Vogelvrienden Vereniging wordt dit jaar gehouden op zondag 16 oktober in de overdekte manege aan de Schopkesdijk.

Andere jaren was de beurs in september. Reden van de wijziging is een betere afstemming met andere markten elders. Op de markt zijn duizenden vogels te verhandelen. Ook is er een groot assortiment aanverwante artikelen te koop. De internationale vogelbeurs is geopend van 9.00-12.00 uur. De eerstvolgende voorjaarsbeurs in Heeten is op zondag 26 maart 2017.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.