Volledig scherm

Vogelverenigingen gaan samenwerken

HEETEN/LETTELE - Voor het eerst in 46 jaar gaat de Heetense Vogelvrienden Vereniging haar jaarlijkse clubshow samen met vogelvereniging ‘Ons Genoegen’ uit Lettele organiseren.

Reden van deze samenwerking is een toenemende vergrijzing binnen het ledenbestand met als gevolg een dalende inbreng van vogels en dalende bezoekersaantallen tijdens de tentoonstelling. De gezamenlijke vogelshow wordt gehouden in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 november in zaal Spikker in Lettele. De opzet van de vogelshow is ongewijzigd.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.