Volledig scherm
De Stentor is sinds augustus 2016 op WhatsApp. © Angela van de Klok

Volg de Stentor op Whatsapp!

Na de krant, internet, Facebook, Twitter en Instagram is de Stentor nu ook te vinden op WhatsApp! Iedereen kan zich aanmelden voor onze berichtendienst. Op WhatsApp wordt een combinatie van actueel nieuws, achtergronden en opmerkelijk of bijzonder nieuws uit de regio aangeboden.

Wil je regelmatig leuke berichten van ons ontvangen via WhatsApp? Of wil je ons nieuws tips sturen? Voeg het nummer 06-82990536 toe aan je contacten.

Stuur dan een bericht via WhatsApp met de tekst 'DS aan' en vanaf dat moment krijg je onze berichten.

Als je geen berichten meer wilt ontvangen, stuur je 'DS uit'. We gebruiken je nummer alleen voor het versturen van artikelen; je ontvangt geen reclame.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.