Volledig scherm

Volleyballers Dynamo kunnen kampioen net geen pootje haken

APELDOORN - De volleyballers van Draisma Dynamo waren zondag dichtbij een stunt tegen regerend landskampioen en lijstaanvoerder Lycurgus. De wervelende Apeldoorners kwamen op een 2-0 voorsprong, maar zagen de Groningers uiteindelijk het bomvolle Omnisport toch met 2-3 verlaten.


,,We gaan tikken uitdelen. Daar was het ons vooraf om te doen'', aldus Hellinga. ,,We hebben alleen niet de genadeklap uitgedeeld. We raakten het initiatief kwijt in de derde set. Daarna was het nog steeds goed, maar gewoon wat minder.''

Volleybal: Mannen: Eredivisie: Draisma Dynamo - Abiant Lycurgus 2-3 (25-22, 25-17, 21-25, 20-25, 10-15).
Dynamo:
Van Garderen (Keemink); Verschuren, Fasteland (Anker); Van Gestel, Blom; Manenschijn; Bontrop.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.