Volledig scherm
© Christiaan Buitenhuis

Volleybalsters Dynamo onderuit in eerste thuiswedstrijd

GRONINGEN - De volleybalsters van Dynamo zijn een nieuw seizoen Topdivisie begonnen met een 2-3 nederlaag. In eigen huis waren de Groningse studentes van Veracles te sterk.


Het Apeldoornse Dynamo speelde grillig. De eerste set werd stabiel gewonnen met 25-18 om de tweede set serverend helemaal weg te geven: 16-25. In het vervolg ging de ploeg van de nieuwe hoofdtrainer Michael Beugelsdijk vechtend ten onder: 26-24, 24-26 en 10-25. Volleybal: Vrouwen: Topdivisie: SV Dynamo - IBM/Veracles 2-3 (25-18, 16-25, 26-24, 24-26, 10-15). Dynamo: Knap; Leukenhaus, Nijstad; Van der Mark (Van Cooten), Obelink; Doornenbal; Rekar.

Volledig scherm
© Christiaan Buitenhuis
  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.