Volledig scherm

Voorlichtingsavond bij Greijdanus College Zwolle

ZWOLLE - Het Greijdanus College in Zwolle houdt dinsdag 8 november een voorlichting voor ouders van kinderen in groep 8.

Tijdens deze voorlichtingsavond wordt verteld over het onderwijs, de identiteit, kwaliteit en passend onderwijs. Na de algemene voorlichting worden aanwezigen verdeeld in groepen voor meer specifieke informatie over de verschillende afdelingen. De voorlichting aan de Campus 5 in Zwolle start om 19.30 uur. Aanmelden voor de voorlichtingsavond kan via h.vaneijsden@greijdanus.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.