Volledig scherm

Voorlichtingsavond over bevallen in het ziekenhuis bij Isala Zwolle

ZWOLLE - Het team van de afdeling Verloskunde van Isala in Zwolle houdt woensdag 31 augustus een speciale voorlichtingsavond over bevallen in het ziekenhuis.

De avond is bedoeld voor zwangeren en hun partner. Er is een presentatie van een verpleegkundige van de afdeling Verloskunde met aansluitend een film over de afdeling. Daarnaast geeft een gynaecoloog uitleg over bevallen, is er een film en voorlichting over pijnbestrijding en is er een fotoserie over een keizersnede. De avond start om 20.00 uur en is in het Auditorium in gebouw D aan de Dr. van Heesweg 2 in Zwolle. Aanmelden is niet noodzakelijk en de toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.