Volledig scherm

Voorlichtingsavond zwangeren bij Saxenburgh Groep Hardenberg

HARDENBERG - De Saxenburg Groep organiseert dinsdag 23 augustus een zwangerenvoorlichtingsavond voor toekomstige ouders.

Belangstellenden zijn van 19.30 tot 21.00 uur van harte welkom in Brasserie Santé van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis. Zwangere vrouwen ontvangen tijdens deze avond een goodiebag, samengesteld door medewerkers van de kraamafdeling. Doel van de avond is om de aanstaande ouders goed te informeren, zodat er uiteindelijk met een goed gevoel op de zwangerschap en bevalling terug kan worden gekeken. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op www.saxenburgh.nl. Deelname is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.