Volledig scherm

Voorlichtingsochtend Helpende Handen Klarenbeek

KLARENBEEK - De wekelijkse inloopochtend in het Multifunctioneel Centrum (MFC) aan de Bosweg staat woensdag 24 augustus in het teken van ‘Helpende Handen Klarenbeek’.

Helpende Handen is een vrijwilligersorganisatie in Klarenbeek die dorpsgenoten te hulp schiet. Helpende Handen biedt verschillende diensten aan, zoals: boodschappendienst, vervoersdienst, klussendienst, hulp bij
incidentele / eenmalige activiteiten en opvangservice (het ontlasten van mantelzorgers). De hulpvraag mag nooit een professional in de weg staan, klussen die bedoeld zijn voor professionals worden niet uitgevoerd. Deze ochtend geeft vrijwillig coördinator Anja Boonzaaijer vanaf 09.00 uur, meer informatie over wat Helpende kan betekenen voor vrijwilligers en hulpvragers.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.