Volledig scherm

Vragenuurtje over borstkanker

DEVENTER - Chirurg-oncoloog Mirre de Noo van het Deventer Ziekenhuis beantwoord zaterdag 29 oktober tussen 11.00 en 12.00 uur vragen over borstkanker via Facebook Live video.

De online vragensessie is te volgen via www.facebook.com/DeventerZiekenhuis. De Noo gaat tijdens de sessie ook in op de nieuwste onderzoek- en behandelmethodes, begeleiding en nazorg die in Deventer worden geboden.

Het vragenuurtje wordt gevolgd door de verwenmiddag voor (ex) borstkankerpatienten van 13.00 tot 17.00 uur in de hal van het Deventer Ziekenhuis. De (ex) patiënten worden gratis in de watten gelegd met diverse workshops, ontspanningsmassages en kleding- en kleuradviezen. Ook geeft de bekende lifestyle coiffeur Ad Peters enkele dames een live metamorfose.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.