Volledig scherm

Vrije Evangelische Gemeente Elburg houdt Hart-in-Actiedag

ELBURG - De Vrije Evangelische Gemeente Elburg houdt zaterdag 26 november samen met haar wijkgemeente Nunspeet de Hart-in-Actiedag.

Deze dag is voor zendelingen die in binnen- en buitenland hun werk uitoefenen. Er zijn deze dag diverse activiteiten en de opbrengst is bedoeld voor extra ondersteuning van de zendelingen. Ook gaat een deel van de opbrengst naar 'De Tweede Mijl', een opvanghuis voor verslaafden en daklozen in Amsterdam. De Hart-in-Actiedag is van 10.00 tot 15.00 uur in het VEG-gebouw aan de Boterbloem 15 in Elburg.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.