Volledig scherm

Vrijwillige Thuiszorg brengt in Olst muziek uit de jaren 60

OLST - De Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg houdt in samenwerking met welzijnsorganisatie ‘Ut Huus’ een aantal gezellige middagen waarbij muziek uit de jaren 60 centraal staat.

Het project omvat 10 middagbijeenkomsten en is bedoeld voor mensen met een beperking en vitale ouderen. Benno Hubner, muziekdocent, zal zorgen voor de muzikale organisatie; zorgvrijwilligers van de Vrijwillige Thuiszorg zullen de middagen begeleiden. De eerstvolgende Gouwe Ouwe-middag is op donderdagmiddag 23 juni van 14.00 uur tot 16.00 uur en daarna 1x in de 14 dagen op donderdagmiddag in Kulturhus Holstohus aan de Jan Schamhartstraat 5. Iedereen binnen de doelgroep uit het werkgebied van Vrijwillige Thuiszorg is welkom. Deelname is gratis, koffie en thee staat klaar. Indien u geen vervoer heeft proberen we dit voor u te regelen. U kunt zich opgeven bij Thea ten Have, projectmedewerker Vrijwillige Thuiszorg tel 0548 -638830 of 06-46282123. Opgeven per mail kan ook via ttenhave@vrijwilligethuiszorg.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.