Volledig scherm

Vrijwillige Thuiszorg zoekt drie vrijwilligers voor mensen met beperking in Dalfsen

DALFSEN - De stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel zoekt momenteel naar drie vrijwilligers voor mensen met een beperking in de gemeente Dalfsen.

De vrijwilligers worden gevraagd voor een 60-jarige vrouw met een chronische beperking uit Dalfsen, een 66-jarige man met niet-aangeboren hersenletsel uit Lemelerveld en een 86-jarige licht verstandelijk beperkte vrouw uit Hoonhorst. Deze drie mensen zoeken iemand die wat leuks met hen wil ondernemen, zoals wandelen, koffie drinken of een vrijwilliger die af en toe een bezoekje komt brengen. Wie interesse heeft in een van de drie oproepjes kan zich melden bij Lucia Wolters van Vrijwillige Thuiszorg, telefoonnummer 0548-638830 of via lwolters@vrijwilligethuiszorg.nl. Meer informatie staat op www.vrijwilligethuiszorg.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.