Volledig scherm

Vrijwilligers gehuldigd tijdens H.Hartfeest in Lemelerveld

LEMELERVELD - Vijf vrijwilligers van de parochiekerk zijn zondag 5 juni gehuldigd tijdens het jaarlijkse H.Hartfeest in Lemelerveld.

Tonny Wilms zorgt al 25 jaar voor de kerkversiering, Jan Groote Bromhaar is een kwart eeuw koster en Hans Heerink zorgt al net zo lang voor de foto's. Johan Neppelenbroek verzorgt al 40 jaar lang de liturgie, maar kon door vakantie niet aanwezig zijn. Jan Kogelman werd bedankt voor zijn werk op het gebied van financiën en de website en stopt ermee. De vijf werden bedankt voor hun jarenlange inzet.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.