Volledig scherm

Vrijwilligers Vacaturebank Dronten zoekt fietsmaatjes

DRONTEN - De Meerpaal Vrijwilligers Vacaturebank (VVB) zoekt OV- en fietsmaatjes. De vrijwilligers gaan met hun 'maatje' op avontuur op de fiets of met het openbaar vervoer.

Jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar worden bij de route naar school geholpen door de vrijwillige maatjes. De werktijden zijn in overleg, maar we gaan uit van ongeveer één keer per week, verdeeld over zeven weken. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht. De kosten voor de VOG en de reiskosten worden vergoed. Meer informatie en aanmelden via www.meerpaal.nl/welzijn.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.