Volledig scherm

Vrijwilligers van fietsclub verlengen MTB-route in Voorsterbos in Kraggenburg

KRAGGENBURG - Vrijwilligers van Fietsclub FTC Marknesse verlengen zaterdag de mountainbikeroute in het Voorsterbos in Kraggenburg.

De route is nu 21 kilometer lang en er komt een nieuw stukje bij. De aanleg is op de onderhoudsdag van FTC Marknesse die de MTB-route in Kraggenburg onderhoudt met hulp van Natuurmonumenten. De route in het Voorsterbos is herkenbaar aan houten paaltjes met een geel MTB-logo. Het traject begint op twee punten: bij Hotel van Saaze in Kraggenburg en bij Partycentrum De Voorst in het Voorsterbos. De route is te vinden op www.natuurmonumenten.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.