Volledig scherm

Vrijwilligersorganisaties presenteren zich in Dalfsen

DALFSEN - Verenigingen en organisaties die werken met vrijwilligers laten zich zaterdag 19 november zien aan de Dalfser bevolking. Van 13.00 tot 15.00 uur is er een vrijwilligersmarkt in het centrum van Dalfsen.

Alle verenigingen en organisaties die met vrijwilligers werken kunnen die middag een kraam reserveren en inrichten. Het winkelend publiek en de Dalfser bevolking krijgt daarmee informatie over de vele activiteiten van vrijwilligers.

De marktkramen worden gratis beschikbaar gesteld door het Vrijwilligerspunt Dalfsen. Meer informatie over het reserveren van een kraam via Ivonne Saueressig 06-39345740 of info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl. Reserveren van een kraam kan tot maandag 14 november.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.