Volledig scherm
© Bastiaan Vrijhof

VVOG onderuit tegen IJsselmeervogels

HARDENWIJK - VVOG heeft in de Derde Divisie geen goed vervolg gegeven aan de grote zege op Quick Boys. Op eigen terrein gingen de Harderwijkers met 1-0 onderuit tegen IJsselmeervogels.VVOG heeft in de Derde Divisie geen goed vervolg gegeven aan de grote zege op Quick Boys. Op eigen terrein gingen de Harderwijkers met 1-0 onderuit tegen IJsselmeervogels.De bezoekers uit Spakenburg startten furieus. Binnen twintig minuten kreeg de ploeg van Sandor van der Heide vier mogelijkheden, waarbij de laatste ook daadwerkelijk werd gepromoveerd tot treffer. Middenvelder Oktay Öztürk kopte op fraaie wijze de even zo mooi aangemeten voorzet van Shanon Carmelia tegen de touwen: 1-0. VVOG kwam na de openingstreffer beter in de wedstrijd en poogden van afstand, maar Wilko Braam zag zijn schot onder de lat vandaan getikt worden door Jaimy Schaap en topscorer Jeremy de Graaf zijn poging naast vliegen.

Na rust nam IJsselmeervogels het initiatief weer over, maar de grootste kans was voor de thuisploeg. Jan Jurriën Hop kreeg na een afgeslagen kans de bal voor zijn voeten en haalde ineens uit. Doelman Schaap kon echter keren. 'De Groenen' begonnen in het laatste kwartier steeds meer aan te dringen, wat zorgde voor hachelijke momenten voor het doel van IJsselmeervogels, maar de verdiende gelijkmaker bleef uit.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.