Volledig scherm

Wandelen in een winters landschap

LUTTENBERG - Vrienden, familie, verenigingen of bedrijven kunnen zondag 8 januari 2017 meedoen aan de jaarlijkse Winterwandeling.

De start is vanuit museum De Laarman tussen 9.00 en 13.00 uur. Voor de wandelliefhebbers zijn drie routes uitgezet door IVN Raalte, te weten 5 km, 12 km en 18 km. Wie voor de korte route kiest hoeft niet terug te lopen maar wordt in de pipo wagen terug gebracht naar het museum. Daar is koffie, warme chocolademelk en erwtensoep en staan vuurkorven om op te warmen. Grote groepen dienen zich aan te melden via info@delaarman.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.