Volledig scherm

Wandelen voor 't Ruempol in Laren

LAREN - Wie mee wandelt met de tocht van Groot Dochterenloop zondag 26 juni loopt niet alleen voor zichzelf maar steunt gelijk een goed doel.

Een deel van de opbrengst gaat dit jaar naar woon-zorgcomplex ‘t Ruempol in Laren. De jaarlijkse wandeltocht van 5 en 10 km voert door een gevarieerd parcours met bos, weilanden en waterpartijen. Onderweg treffen wandelaars de hoefsmid en de paardentandarts. Voor een hapje en drankje is gezorgd. De start is bij Slootsmid, Zutphenseweg 3, tussen 10.00 en 13.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.