Volledig scherm

Wandeling door De Wijk en het Reestdal

DE WIJK - Historische Vereniging De Wijk/Koekange houdt donderdag 18 augustus een wandeling langs historische plaatsen in De Wijk en door het Reestdal.

De tocht gaat door het dorp, langs de Dunninger Es, het kerkpad, Dickninge, Voorwijk en via het Veenhovenplein en de Dorpsstraat weer terug naar het startpunt de ‘Wieker Meule’. Bij minimale deelname van 6 personen, start de wandeling om 14.00 uur bij de molen aan de Dorpsstraat. Opgeven kan via 0522-443275 of via dewijk@touristinfohetreestdal.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.