Volledig scherm

Wandeling door Hoenwaard en Wiessenbergse Kolk Hattem

HATTEM - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen wandelt donderdag 21 juli tijdens de zomeravondwandeling door de Hoenwaard en Wiessenbergse Kolk.

Deelnemers lopen over dijkjes en door weilanden. Ook wordt gezocht naar knaagsporen van bevers. De start is om 19.30 uur op de parkeerplaats bij het kerkhof aan de Kerkhofdijk in Hattem. De tocht duur ongeveer 2,5 uur. Deelname kost 5 euro, 2,50 euro voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Donateurs kunnen op vertoon van hun GLK-pas gratis deelnemen. Meer informatie op www.glk.nl. Vooraf reserveren is niet nodig.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.