Volledig scherm

Wandeling voor kinderen in 't Harde

'T HARDE - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen houdt vrijdag 15 juli een kinderavondwandeling op landgoed Zwaluwenburg.

De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en hun (groot)ouders. Het gezelschap gaat op zoek naar dierensporen - en geluiden terwijl de dieren zich gereedmaken voor de nacht. De boswachter deelt al zijn kennis met de wandelaars. Buggy's, peuters en kleuters kunnen niet mee op deze kindertocht. Start om 19.00 uur op de parkeerplaats bij de A. Vogeltuinen aan de Eperweg in 't Harde. Deelname bedraagt 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen. Aanmelden via www.glk.nl/evenementen

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.