Volledig scherm

Warmlopers de Mont Ventoux op voor KWF en Hospice Zwolle

ZWOLLE - Jan Bakker, initiator van de Warmlopers, traint deze zomer met zijn teamleden om op 1 en 2 september fietsend of lopend de Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk te kunnen beklimmen.

Ze doen mee aan Groot verzet tegen kanker om de sportieve uitdaging, maar vooral ook om geld in te zamelen voor zowel het KWF als Hospice Zwolle. Naast het trainen zijn de Warmlopers daarom druk bezig om sponsors en bijdragen te vinden voor beide goede doelen. Iedereen kan hen steunen via de website van de Stichting Mont Ventoux: www.grootverzettegenkanker.nl.

Onder de naam 'Warmlopers' brengt Jan Bakker al jaren sportieve teams in wisselende samenstelling op de been om sportieve uitdagingen aan te gaan en goede doelen te steunen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.