Volledig scherm
Het project SchuldHulpMaatje ontving tijdens de slotavond van de Warmlopers een mooi geldbedrag. © Stichting Voor Elkaar Zwolle

Warmlopers halen 23.592 euro op voor goede doelen

ZWOLLE/WEZEP - De Warmlopers hebben door deelname aan de Halve Marathon van Zwolle 23.592 euro opgehaald.

Dit geld is binnengehaald door middel van sponsoring en wordt dit jaar verdeeld over de goede doelen Stichting 112Nepal en het project SchuldHulpMaatje van Stichting Voor Elkaar Zwolle. Op de slotavond bij Veldkamp Wonen in Wezep ontving 112Nepal een cheque van 8000 euro en het project SchuldHulpMaatje liefst 15.592 euro. Beide goede doelen zijn maar wat blij met deze mooie bedragen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.