Volledig scherm

Waterbeestjes zoeken met Bezoekerscentrum Nunspeet

NUNSPEET - Bij bezoekerscentrum Nunspeet aan de Plesmanlaan 2 kunnen kinderen woensdagmiddag 13 juli op zoek naar waterbeestjes.

Onder begeleiding van een gids van het bezoekerscentrum wordt er met schepnetten gezocht naar het waterleven. De activiteit start om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen. Zonder strippenkaart kost de activiteit 6,50 euro. Aanmelden via info@bezoekerscentrumnunspeet.nl. Voor de activiteit moet een stukje gereden worden. Ouders worden dan ook gevraagd of zij bereid zijn om te rijden. Zij mogen verder gratis deelnemen aan de activiteit.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.