Volledig scherm

WaterReijk Wandel3daagse hoopt op deelnamerecord

PAASLOO - De WaterReijk Wandel3Daagse die van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september plaatsvindt, hoopt op meer dan de 600 deelnemers van vorig jaar.

“We hopen eigenlijk een beetje op een verdubbeling, maar het weer is heel erg bepalend voor het aantal deelnemers”, aldus voorzitter Jan Smit.


Met de start in restaurant ‘t Binnenhof aan Binnenweg 12 in Paasloo kunnen de wandelaars kiezen uit afstanden van 15, 25 of 40 kilometer. Eén of twee dagen meedoen kan ook.


De drie wandeldagen worden omlijst met verschillende festiviteiten. Zo is het Groot Blokzijls Piratenkoor elke dag bij de finish aanwezig om de wandelaars muzikaal te ontvangen.


De organisatie heeft routes door een aantal fraaie en diverse landschappen uitgezet. Vrijdag zijn er de Stuwwallenroutes, zaterdag de Weerribbenroutes en zondag de Linderoutes. Meer informatie en opgeven via de website.

http://www.ww3d.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.