Volledig scherm

Wegafsluitingen tijdens Rouveense Munnikenweek

ROUVEEN - In verband met de activiteiten tijdens de Munnikenweek in Rouveen van 26 juni tot en met 2 juli in Rouveen stelt de gemeente Staphorst meerdere wegafsluitingen in.

Zo is de Oude Rijksweg, tussen Scholenweg en Stadsweg, op 30 juni van 17.30 tot 21.30 uur afgesloten. Op 1 juli is de Korte Kerkweg, het gedeelte tussen Goudenregenstraat en Oude Rijksweg van 18.00 tot 19.00 uur afgesloten en op 2 juli is tussen 10.00 en 16.00 uur de Korte Kerkweg, het wegdeel tussen Goudenregenstraat en Stadsweg dicht voor al het verkeer in verband met de activiteiten.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.