Volledig scherm

Wei Concerten Festival de Haere

OLST - Genieten van bands en singer- songwriters tijdens het ‘In de Wei Concerten’ festival is mogelijk op zondag 12 juni bij Culture Club de Haere.

Het weiland waarin de artiesten optreden wordt omgetoverd tot een knusse ‘huiskamer’ met tafeltjes en stoelen, kleedjes en schemerlampjes. Met een diversiteit aan artiesten zoals Ed Struijlaart Lady Dandelion, Emil Landman, Find us in Slumberland, Lara Kroon en Demi Knight omvat het festival een vullend programma. Vanaf 13.00 is het festivalterrein gratis toegankelijk. Voor meer informatie kijk op www.cultureclubdehaere.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.