Volledig scherm

Wereldpremière Morning Blossom in De Spiegel Zwolle

ZWOLLE - De wereldpremière van Morning Blossom vindt woensdag 12 oktober plaats in Theater De Spiegel aan het Spinhuisplein in Zwolle.

Morning Blossom is een musical met veel opera, dans en drama. Het verhaal gaat over een vrouw die haar dochtertje kwijtraakt tijdens de tsunami in Japan. Celine Purcell, het Orkest van het Oosten en het jongenskoor uit Dalfsen spelen een prominente rol in deze musical. Na de première in De Spiegel gaat de voorstelling de hele wereld over. Aanvang in het Zwolse theater is 19.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.