Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

Werk van politie op Noord-Veluwe is te zien in volgdienst op Facebook

NOORD-VELUWE - Het werk van de politie op de Noord-Veluwe is vrijdagavond 28 oktober te zien in een volgdienst op Facebook.

De volgdienst is een live inkijkje in het werk van de agenten met berichten en dit keer ook filmpjes. De dienders plaatsen van 19.00 tot 1.00 uur zoveel mogelijk informatie op de Facebook-pagina's van de politie Elburg-Oldebroek, Epe, Heerde-Hattem en Nunspeet. De politie benadrukt dat de agenten van de volgdienst niet bij alle mogelijke incidenten op de Noord-Veluwe kunnen zijn. Gebeurt er vrijdagavond 28 oktober iets waar de politie voor nodig is, dan wordt geadviseerd te bellen naar de bekende telefoonnummers 0900-8844 of 112.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.