Volledig scherm

Werkzaamheden onderdoorgangen Wilhelminabrug

DEVENTER - Rijkswaterstaat en de gemeente Deventer starten maandag 24 oktober met de laatste fase van werkzaamheden aan de Wilhelminabrug.

De onderdoorgang Pothoofd is tot en met vrijdag 4 november op doordeweekse dagen afgesloten voor gemotoriseerd verkeer van 9.00 tot 16.00 uur. Hulpdiensten, voetgangers en fietsers hebben wel doorgang. De onderdoorgang Emmastraat wordt van maandag 7 november tot en met vrijdag 18 november van 9.00 tot 16.00 uur onder handen genomen. Het gemotoriseerde verkeer kan wel gebruik maken van de doorgang. De werkzaamheden aan de Bolwerksweg worden ook van maandag 7 november tot en met vrijdag 18 november uitgevoerd. Op weekdagen van 7.00 tot 18.00 uur is de doorgang afgesloten voor al het verkeer, met uitzondering van de hulpdiensten, voetgangers en fietsers. Verkeer wordt omgeleid. Info: www.rws.nl/onderhoudwilhelminabrug.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.