Volledig scherm

Werkzaamheden op en rondom Kerkdijk in Heerde

HEERDE - De Kerkdijk tussen de Oost- en Westdijk in Heerde wordt tussen maandag 17 en vrijdag 28 oktober een aantal dagen afgesloten.

Ook wordt de IJsseldijk, tussen de huidige aansluiting Kerkdijk/IJsseldijk en de toekomstige aansluiting van de IJsseldijk met de Westdijk afgesloten. Tijdens de dagen van afsluiting wordt onder andere de aansluiting van de nieuwe brug op de bestaande Kerkdijk en IJsseldijk gerealiseerd. Het verkeer tussen Heerde en Welsum wordt over de nieuwe Westdijk omgeleid. Verkeer tussen Heerde en Veessen wordt via de Plakkenweg omgeleid. De exacte dagen van afsluiting worden nog bekendgemaakt.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.