Volledig scherm

Westerkerk en Open Hof in Kampen houden vakantiebijbelweek in laatste zomervakantieweek

KAMPEN - De Westerkerk en Open Hof in Kampen houden van maandag 22 tot en met donderdag 25 augustus een vakantiebijbelweek in de laatste week van de zomervakantie.

Het thema is dit jaar 'Aan Tafel!'. In beide kerken kunnen kinderen van 5 tot 12 jaar de hele week knutselen, zingen, spelletjes spelen en naar verhalen luisteren. Dit kan in de vakantiebijbelweek van 9.00 tot 11.45 uur voor kinderen van 5 tot 11 jaar in de Westerkerk aan de Wilhelminalaan 97 en voor kinderen van 6 tot 12 jaar in de Open Hof aan de Lelystraat 49. Deelname is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.